dé LogoKnaller in actie: Team 1 - Nick Kwast en Loïs Ramselaar, Team 2 - Ruben Stellingwerf en Yoram de Kock - foto's: Jean Klare

Contact!

ArtEZ Bureau Zwolle*

Bureau Z* is het praktijkbureau voor alumni van ArtEZ Zwolle.
Bureau Z* is een praktijkbureau van ArtEZ Art & Design, wij zijn niet gebonden aan een bepaalde studierichting en zijn actief waar de mogelijkheden zich voordoen.
Wij stimuleren met Bureau Z* het contact tussen opdrachtgevers en oud-studenten om hen een eerste stap te bieden naar een professioneel netwerk in bedrijfsleven, instellingen en organisaties.
ArtEZ is een van de grote kunsthogescholen in Nederland.
U kunt alle informatie over ArtEZ en de verscheidenheid aan studies die we aanbieden, vinden op www.artez.nl.

Bureau Z* stimuleert affaires tussen opdrachtgevers en beeldmakers
Bureau Z* neemt initiatief om voor recent afgestudeerden van ArtEZ interessante opdrachten te verwerven. Ook adviseert Bureau Z* oud-studenten bij het zelf organiseren en faciliteren van projecten. Opdrachtgevers profiteren van de veelzijdige creatieve groep ArtEZ Alumni en weten zich verzekerd van een beeldend en conceptueel interessant resultaat.
De verdiensten van Bureau Z* komen ten goede aan alumni, studenten en onderwijsprojecten.

Je bent oud-student van ArtEZ en denkt: ik ben actief, initiatiefrijk en energiek. In dat geval willen wij je graag leren kennen. Schrijf je in!

U heeft een organisatie en u heeft een vraag én u denkt dat een frisse troep jonge ontwerpers en beeldmakers u kan helpen met het vinden van het antwoord. Schroom dan niet, lees meer hier en stel ons uw brandende vraag.

Voor wie werkt Bureau Z*?
Bedrijven en organisaties, culturele instellingen, omroepen, andere hogescholen en universiteiten die een specifieke meerwaarde kunnen bieden voor de verdere professionele ontwikkeling van onze oud-studenten. Opdrachtgever worden? Een oriënterend gesprek is zo geregeld.

... ArtEZ Bureau Z* relaties

Met wie werkt Bureau Z*?
Afgestudeerden van ArtEZ die:
-
energie willen steken in samenwerking
- willen leren van anderen in wisselende netwerken
- hun professionele vaardigheden willen verdiepen
- hun expertise op hun vakgebied willen verbreden
- hun
eigen professionele netwerk willen uitbouwen. ... de ArtEZ Alumni Pool

Voorbeeld?
We lichten er even één uit: zeer succesvol zijn onze Bureau Z* Alumni Sessies, dat is een project waarbij de alumni van ArtEZ als denktank fungeren voor bedrijven die wat anders willen.
Opdrachtgevers profiteren daarmee van de veelzijdige geest van onze jonge creatieve professionals. De AlumniSessies worden ArtEZ breed georganiseerd, als het onderwerp daartoe aanleiding geeft.


Wereldrecord Logo-ontwerpen uit 1992 is scherper gesteld? En waarom?

Op de recente Open Dag van ArtEZ Zwolle heeft éen van onze twee graphic design teams het wereldrecord Logo Ontwerpen scherper gesteld. Oud-studenten Yoram de Kock en Ruben Stellingwerf slaagden er in om het wereldrercord officieus te breken. 82 logo-ontwerpen in 2,5 uur! Het was een demonstratie tegen de vervlakking van de ontwerpcultuur door goedkope internet productie bedrijven die niet of nauwelijks de ontwerpers betalen voor hun werk. Cure? No pay!

klik voor afbeeldingen